Hurja kissatappelu videolle – näiden väliin et uskaltaisi mennä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuoreet kissaemot suojelevat pieniä pentujaan eivätkä päästä heti edes kissojen isää pentujen lähelle. Nyt videolla nähdään millainen kissatappelu kahden kissan välille oli syntynyt ilmeisesti pentujen vuoksi.

Kissojen omistaja on kuvannut hurjalle videolle kissojen välisen sanaharkan. Kissojen ääntely ja maukuminen toisilleen kuulostaa todella aggressiiviselta, kun kissat maukuvat vihaisesti ja pitävät kuonojaan hyvin lähellä toisiaan.

YouTube-videolla nähdään miten intensiivinen kissojen välinen kahakka oikein on. Tämän riidan väliin moni ihminen ei uskaltaisi mennä, koska pureman saaminen olisi lähes taattu. Onneksi riita tuli päätökseensä kun toinen kissa pelästytti toisen kissan, joka säikähdettyään putosi maahan ja pääsi tilanteesta kauemmaksi.