16-vuotias Kaia Gerber niukassa paidassa – kasaritrendi tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen 16-vuotias tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin lehtien sivuillakin.

Eilen Kaia Gerber kuvattiin saapumassa Max Maran muotinäytökseen Milanon muotiviikoilla Italiassa. Niukkaan paitaan pukeutunut Kaia vahvisti osaltaan, että 80-luvulla suursuosioon noussut trendi on tekemässä paluuta. Vuosikymmeniä sitten paidoista leikattiin alaosa pois, ja nyt muoti-ilmiö näyttää tekevän jälleen paluuta.

Äskettäin 16 vuotta täyttänyt Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella hänen olevan selvästi vanhempi. Gerber paljasti taannoin, että muotialaa suurempi juttu hänelle oli ajokortin saaminen. Gerber läpäisi testit ja sai ajokortin. Hänen supermalli-äitinsä Cindy Crawford oli aikakautensa ikonisin supermalli koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash