Kylie Jenner haukkui Snapchatia – sovelluksen arvo romahti heti miljardi euroa

Digi · Terhi Piiroinen

Sosiaalista mediaa hallitsevat Kardashianit nettoavat suuria summia päivityksillään ja julkaisemilla kuvillaan. Vastikään esikoisensa saanut kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner on nyt kirjoittanut Twitterissä, että ei enää käytä Snapchatia. Tämä aiheutti sovelluksen arvon romahtamisen.

Snap Inc. on menettänyt yhden maailman vaikutusvaltaisimmista sosiaalisen median tähdistä. Bloombergin mukaan Snapcahtin emoyhtiön osakearvo putosi 6,1 prosenttia sen jälkeen, kun Kylie Jenner kertoi lopettaneensa Snapchatin käytön. Kylie Jennerillä on Twitterissä 24,5 miljoonaa seuraajaa.

Kerroimme aiemmin, että Kylie Jennerin Snapchat-tili on joutunut hakkereiden hyökkäyksen kohteeksi muutamaan otteeseen. Snapchat on kuitenkin yksi nuorten suosituimmista yhteisöpalveluista Instagramin ohella. Teini-ikäiset ovat jättäneet Facebookin vanhempien ikäryhmien siirryttyä palveluun.

vday 🖤♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on