Kohukaunotar esitteli rantakuntonsa – Lizzie Cundy nautti auringosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti, malli ja juontaja Lizzie Cundy on viihteen monitoiminainen ja näyttävä kurvitar ikäisekseen. Hän erosi jalkapalloilijamiehestään Jason Cundysta viime vuonna, minkä jälkeen on viettänyt aikaansa ahkerasti muun muassa lomarannoilla.

Eilen Lizzie kuvattiin vakiopaikallaan, eli Santa Monican uimarannalla. Siellä kohukaunotar paahtoi vartaloaan ottamalla leppoisasti aurinkoa.

48-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla nolossa asussa, joka paljasti sekä kaistaleen hänen rintaansa sekä tähden alushousut.

Splash
Splash
Splash