Eronnut Jennifer Aniston pettyneenä: ”En uskonut olevani enää ikinä sinkku”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden puolella näyttelijäpariskunta Jennifer Aniston ja Justin Theroux tekivät yhdessä raskaan päätöksen ja päättivät erota. Avioerosta tuli julkista vasta viikko sitten ja nyt Jennifer Aniston on kertonut, että hän on hyvin pettynyt siihen, että heidän avioliittonsa ei kestänyt.

Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät naimisiin vuoden 2015 kesällä oltuaan kolme vuotta ensin kihloissa. Pariskunta ehti viettää avioelämää vain kahden vuoden ajan ennen kuin he päättivät erota.

49-vuotias Aniston kertoi People-sivuston haastattelussa olevansa pettynyt, koska hän ei ajatellut, että hän tulisi enää koskaan olemaan sinkku.

Jennifer Aniston ei pidä deittailusta, minkä vuoksi hän ei odota innolla sitä, että hänen tulisi alkaa tapailemaan jälleen uusia ihmisiä. Nainen haluaa jo toista kertaa eronneena kuitenkin edelleen uskoa rakkauteen ja siihen, että hän tulee vielä löytämään itselleen loppuelämän kumppanin.