Jaderolleri on trendikäs kauneustyökalu – pöhötys pois kasvoilta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jadesta valmistetut kauneudenhoitotyökalut, eli jaderollerit, ovat raivanneet tiensä länsimaisten naisten koteihin. Englanniksi niitä kutsutaan nimellä Jade Roller, ja ne ovat tämän hetken kuumin trendituote kauneustyökalujen joukossa. Nyt opastetaan, kuinka jaderolleria käytetään oikein.

Jaderollerin on kerrottu vähentävän kasvojen turvotusta saaden poskiin ja silmien alle kertyneen nesteen liikkumaan. Esimerkiksi suolainen ruoka ja alkoholi voivat kerätä nestettä kasvoihin, jolloin ulkonäkö on tavallista turpeampi. Jaderollerin avulla voi tasoittaa kasvojen muhkuroita.

Alun perin Kiinasta kotoisin olevaa jaderolleria käytetään puhdistetulle iholle. Sen jälkeen iholle voi panna öljyä tai seerumia. Ideana on, että pyörivää jadekiveä kuljetetaan kasvoilla alhaalta ylöspäin ja silmien alta sisäsyrjästä ulospäin. Jaderollereissa on kaksi eri kokoista kiveä.