Rita Ora lentää juhlista toisiin – lyhyet yöunet eivät hidasta vauhtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkialan BRIT Awards 2018 juhlittiin tänä vuonna Lontoossa 02 Arenalla. Illan aikana tunnetut artistit astelivat tapahtuman punaiselle matolle toinen toistaan upeammissa luomuksissa. Yksi illan säkenöivimmistä kaunottarista oli Rita Ora.

Poptähti Rita Ora juhli gaalan jatkoilla pitkälle yöhön saakka. Naisen meno oli Daily Mail -sivuston mukaan ollut niin hurjaa, että hän oli tanssinut pöydillä. Seuraavana päivänä Oran aikataulu ei silti hellittänyt vaan hänen täytyi heti aamulla lyhyiden yöunien jälkeen lähteä lentokoneella kohti Milanoa.

Rita Ora kiiruhti seuraavana päivänä Milanon muotiviikoille Pradan muotinäytökseen. Poptähdellä oli hänen onnekseen lennolla oma tyylitiimi mukana, mikä varmisti sen, että kaikki väsymyksen merkit saatiin naisen kasvoilta pois ennen Milanon kentälle laskeutumista.