Guccin muotinäytös järkyttää – irtonaisia ihmisen päitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotiviikkojen muotinäytöksissä on totuttu näkemään avauksia, jotka ovat kohahduttaneet laajemminkin kuin vain paikalla olevassa yleisössä. Nyt Gucci on onnistunut siinä hyvin Milanon parhaillaan käynnissä olevilla muotiviikoilla Italiassa.

Gucci Show sisälsi nimittäin yllätysmomenttina kahden mallin irti leikatut päät. Irtopäät olivat täsmälleen mallien omien näköisiä, sillä niiden kasvojen muotoja varten otettiin silikonivalokset malleilta itseltään.

Muotimaailmassa on totuttu yllätyksiin, mutta tällä kertaa mentiin poikkeuksellisen pitkälle ja samalla koeteltiin jo hyvän maun rajoja. Vogue-lehden mukaan kyse oli Alessandro Michelen ideoimasta Gucci-kyborgin ja omaa päätään kantavasta cephalophore-pyhimyksen yhdistelmästä.

Splash
Splash
Splash