Kaksinaamainen kissa ihmetyttää – toinen puoli musta ja toinen harmaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalainen kissa on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa sen Batman-pahista muistuttavan ulkonäön ansiosta. Kissa on kirjaimellisesti kaksinaamainen. Narnia-nimisen kissan kasvojen väritys on jakautunut lähes täysin symmetrisesti.

Toinen puoli on harmaa, kun taas toinen puoli on musta. Lisäksi Narnian leuassa on valkoinen täplä. Narnian kaltaisia kissoja kutsutaan kimeereiksi, ja ne syntyvät kahden hedelmöityneen munasolun yhdistyessä emon kohdussa. Kyseessä on melko yleinen ilmiö, mutta se ilmenee harvemmin näin näkyvällä tavalla.

Narnia on sekoitus brittiläistä pitkäkarvaa ja brittiläistä lyhytkarmaa. Erikoisen näköinen kissa on herättänyt ihastusta verkossa erityisesti sen Instagram-tilillä jaettujen kuvien ansiosta.