Britney Spearsin mekko petti gaalassa – paljasti liikaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias poptähti Britney Spears on ehtinyt tekemään uransa aikana paljon. Hän on laulanut, näytellyt ja ollut myös mukana omalla nimellään valmistamassa kauneusalan tuotteita. Nyt nainen nähtiin Los Angelesissa järjestetyssä Hollywood Beauty Awards -gaalassa.

Britney Spears osallistui Hollywood Beauty Awards -gaalaan, jossa hän itse oli myös ehdolla. Tyylilleen uskollisena poptähti nähtiin hyvin lyhyessä timantein koristellussa pitsimekossa, joka lopulta paljastikin hieman enemmän kuin kaunotar olisi luultavasti halunnut.

Britney Spears on suunnitellut Elizabeth Ardenin kanssa yhteistyössä 24 parfyymiä. Nyt nainen palkittiin gaalassa Fragrance of the Year -palkinnolla. Kun poptähti meni noutamaan palkintoaan, hänen lyhyt mekkonsa nousi juuri sen verran, että se paljasti reisien lisäksi myös osan naisen treenatusta pakarasta.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News