Nyt se on varmaa! Kettukarkit ja Jaffa-keksit yhdistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisen suomalaisen keksibrändi Jaffan uutuusmauksi tuli viime vuonna yllättäen Vihreät kuulat, jotka olivat niittäneet menestystä vuosikymmenten ajan makeisina. Nyt Fazer on ilmoittanut, että seuraava uutuusmaku on vähintään yhtä legendaarinen, eli Kettukarkit.

Fazer Pihlajanmarja -nimisten makeisten valmistus alkoi Fazerin Kluuvikadun konditoriassa jo vuonna 1895, ja se on vanhin edelleen myynnissä oleva Fazer-tuote. Kansan keskuudessa tuote tunnetaan sen logon johdosta edelleen nimellä Kettukarkit, vaikka makeisten virallinen nimi onkin nykyisin Pihlaja. Keksien nimi tulee olemaan Jaffa Pihlaja.

– Ehkä olette jo saattaneet huomata, että Kettu myös livahti ennen aikojaan verkkokaupan sivuille meillä tapahtuneesta inhimillisestä virheestä johtuen. Mutta malttakaa vielä hetki, kauppoihin Jaffa Pihlaja ilmestyy kevään aikana, Fazer ilmoitti tänään.