Kädetön kaunotar ryhtyi bikinimalliksi – tällä vartalolla kelpaa tehdä uraa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisen kauneus ei riipu ulkoisista tekijöistä, mutta mallimaailmassa niillä on kuitenkin tavallista suurempi merkitys. Tämä siitä huolimatta, että myös poikkeavuudet on viime vuosina otettu usein avosylin vastaan. Nyt nousevaa malliuraa tekee Shaholly Ayers, joka syntyi ilman toista kättään.

32-vuotias Shaholly Ayers tekee nyt menestyksekästä malliuraa, ja hän esiintyi viikonloppuna muun muassa Italiassa järjestettävillä Milanon muotiviikoilla.

– Ihmiset kysyvät minulta usein, että miten minusta on voinut tulla niin itsevarma. Vastaan heille rehellisesti, että se on tullut epäonnistumisten kautta. Olen yrittänyt monia asioita, ja olen joko epäonnistunut tai minut on hylätty. Olen kuitenkin kulkenut koko ajan leuka pystyssä, joten epäonnistumiset ovat auttaneet minua kasvamaan, Shaholly Ayers kertoi.

Splash
Splash
Splash
Splash