Takamulletti teki paluun – festarivideo kiteyttää trendin suosion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa on juhlittu kampaustyyliä, jossa lyhyet hiukset ovat saaneet kaverikseen valtoimenaan takaraivolla kasvavan mulletin. Takamullettia on pidetty vuosikymmenten aikana sekä trendikkäänä että vastenmielisenä. Osa miehistä vannoo ainoastaan tämän kampaustyylin nimeen.

Pienessä australialaiskylässä järjestetty festivaali keräsi yhteen takamullettimiehiä, joilla on niin sanotusti siisti kuontalo edestäpäin katsottuna, mutta niskavilloissa on meneillään melkoiset hiusbileet kihartuvine latvoineen ja pitkine suortuvineen. Festivaaliosallistujien mukaan takamulletti on yksi eniten mielipiteitä herättävistä kampaustyyleistä.

– Kyseessä ei ole pelkästään hiustyyli, se on koko elämäntyyli, festivaalivieras hehkuttaa BBC:n julkaisemalla videolla Facebookissa.

'Mullet's not a hairstyle, it's a lifestyle'

Mullet fans have gathered at a festival in a small Australian town that is dedicated to celebrating the hairstyle. ✂️

Publié par BBC News sur dimanche 25 février 2018