Näin saat tuubin tyhjäksi kätevästi – tarvitset vain hiuspinnin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

On olemassa kahdenlaisia ihmisiä. Toiset puristavat tuubit keskeltä ja mielivaltaisesti, kun loput pyrkivät pusertamaan tuubien sisällön aina pakkauksen peräpäästä järjestelmällisesti korkkia kohden edeten. Käyttipä kumpaa tyyliä tahansa, saattaa tuubiin jäädä käyttöarvoista sisältöä ennen loppumista.

Lifestyle-sivusto Nifty vinkkaa nyt erinomaisen kikan siihen, kuinka esimerkiksi hammastahnatuubin rippeet saa hyödynnettyä viimeistäkin pisaraa myöten. Avuksi tarvitsee tavallisen hiuspinnin, jonka avulla tuubia puserretaan kasaan tehokkaasti. Hiuspinni pannaan tuubin loppuun ja vetedään kohti korkkia.

Videolla näytettävä kikka toimii mainiosti myös muihin tuubeihin, olipa kyseessä majoneesi, sinappi, mätitahna tai tomaattipyre. Toinen tyyli on tietysti se, että tuubin perää rullaa sitä mukaan kasaan kun se tyhjenee. Pinniä voi pitää tuubissa totaaliseen tyhjenemiseen saakka.

Use A Bobby Pin To Get Every Last Drop Of Your Toothpaste

Use A Bobby Pin To Get Every Last Drop Of Your Toothpaste 🙌

Publié par Nifty sur lundi 26 février 2018