Söpöyden huippu! Lammas luulee olevansa koira

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marley-niminen lammas on erikoinen lajinsa edustaja, sillä eläin käyttäytyy hieman vuohieläimille epätyypilliseen tapaan. Märehtijä kulkee lenkeillä hihnassa, se osaa tehdä temppuja ja rakastaa makupaloja. Se käyttäytyy kuin koira.

BBC on julkaissut videon, jolla kerrotaan ihastuttavan lampaan tarina. Marley etsi omistajaa Facebook-ilmoituksen kautta. Lemmikkilammas sairastui niveltulehdukseen pian kotiutumisensa jälkeen, ja se joutui viettämään pitkiä aikoja omistajaperheensä keittiössä makoskellen. Tällöin Marley tutustui Aga-nimiseen koiraan.

Aga ja Marley ystävystyivät nopeasti. Lammas omaksui koiran käytöstavat ja matkii Agaa sen juoksutyyliä myöten. Perheeseen adoptoitiin toinen lammas opettamaan maatalouseläinten käyttäytymistä, kuten sitä, kuinka lampaat syövät ruohoa.

Marley the sheep thinks he's a dog

Meet the sheep who thinks he's a dog! 🐑 🐶 (via BBC Radio 5 live)

Publié par BBC News sur lundi 26 février 2018