Suri Cruise ei ole tavannut isäänsä vuosiin – välit viilenivät eron jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satojen miljoonien eurojen arvoisen omaisuuden keränneen näyttelijälegenda Tom Cruisen ex-vaimo Katie Holmes ja 11-vuotias tytär Suri Cruise elävät huomattavasti tavallisempaa elämää New Yorkissa. Suri Cruise ei ole tavannut isäänsä vuosikausiin.

Katie Holmes ja Suri Cruise ovat sen sijaan tiiviisti yhteistä aikaa viettävä kaksikko, jotka ovat muuttaneet koko elämäntyylinsä uudenlaiseksi Tom Cruisesta ja skientologeista eroamisen jälkeen. Pariskunta erosi vuonna 2012. On yleisesti tiedossa, että skientologit eivät saa pitää yhteyttä sukulaisiinsa, jotka ovat jättäneet kirkon, Daily Mail muistuttaa.

39-vuotias Katie Holmes on yhdistetty romanttisessa mielessä näyttelijä Jamie Foxxiin. Suri Cruisella oli ennen vanhempiensa avioeroa käytössään 3,5 miljoonan euron arvoinen yksityislentokone, jolla hän pääsi tapaamaan isäänsä Tom Cruisea. Nykyisin tyttö kulkee äitinsä kanssa taksilla tavallisten newyorkilaisten tapaan.

Splash
Splash