Maaliskuussa panostetaan parisuhteeseen – tässä 4 tapaa lähentää suhdetta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Alkuvuosi on saattanut koetella aviopareja pimeän, kylmän ja kiireisen arjen takia. Maaliskuu voidaan pyhittää suhteen hyvinvoinnin parantamiselle, jotta puolisot voivat olla onnellisempia liitostaan päivien pidentyessä kohti kesää.

Nyt on lueteltu neljä tapaa panostaa parisuhteeseen ilman, että se tuntuisi väkisin väännetyltä ja pakolliselta. Yhteenkuuluvuuden tunnetta voi yksinkertaisesti parantaa suosikkisarjoja katsomalla. Pariskunta voi aloittaa yhteisen sarjan seuraamisen Netflixistä ja keskustella sen juonenkäänteistä myöhemmin. Sarjan seuraaminen on kuin yhteinen harrastus.

Koska valon määrä kasvaa huimasti päivä päivältä kevään aikana, kannattaa pariskuntien nauttia pidemmistä illoista toistensa seurassa. Kumppanukset voivat nähdä esimerkiksi työpäivän jälkeen after work lasillisella. Kahdestaan.

Moni pari lupasi uutenavuotena panostaa tänä vuonna enemmän toisiinsa. Treffi-illat ovat erinomainen tapa antaa piristysruisketta liittoon. Kumppanukset voivat sopia ystäväperheen kanssa lapsenvahtivuoroista. He hoitavat lapsia tänä viikonloppuna ja te seuraavana. Kaiken lisäksi tämä järjestely on ilmainen ja kaikki hyötyvät.

Kesälomien suunnitteleminen on aloitettava nyt. Kumppanukset voivat käyttää iltoja seuraavan ulkomaanreissun suunnittelemiseen. Kalenterissa häämöttävä reissu tai loma antaa valoa tunnelin päähän. On jotain mitä odottaa ja mitä saa rauhassa hössöttää innostuksesta puhkuen, PureWow tietää.