Taapero halusi maistaa wasabia – katui hyvin nopeasti

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa vanhemmat ovat antaneet pienille lapsille uusia makuja maistettavaksi. Varsinkin happamien makujen maistaminen ensimmäistä kertaa saa yleensä melko hulvattomia reaktioita vauvoissa aikaan.

Nyt eräs äiti on kuvannut videolle sitä kun hän maistattaa lapsellaan wasabia. Äiti ajatteli varmasti saavansa erikoisia reaktioita ja hauskoja ilmeitä tallennettua kameraan minkä vuoksi hän on kuvannut tilannetta. Aluksi pikkuinen kertoi, että hän ei halua maistaa wasabia, mutta heti sen jälkeen hän kuitenkin pyysi sitä.

Videolla nähdään miten perheenäiti antaa taaperolle pienen veitsenkärjellisen wasabia maistettavaksi. Tyttö katuu wasabin maistamista välittömästi ja sanoo äidilleen tuskastuneen näköisenä: ”Help”.