Hiihtokeskus suljettiin Britanniassa – lunta oli liikaa!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Runsaiden lumisateiden voisi kuvitella tietävän hiihtokeskuksille ja laskettelurinteille vain hyvää. Näin ei kuitenkaan käynyt eräässä brittiläisessä hiihtokeskuksessa. Gillinghamissa sijaitseva Chatham Ski and Snowboard Centre ilmoitti asiakkailleen keskuksen olevan toistaiseksi suljettu.

Syyksi kerrottiin sääolosuhteet ja suuri lumimäärä. Hätäajoneuvot eivät päässeet alueelle, parkkipaikka oli luoksepääsemätön ja henkilökunnalla oli vaikeuksia päästä töihin. Ilmoitusta ei otettu ilolla vastaan. Monet ihmettelivät Facebookissa, miten juuri hiihtokeskus jouduttiin sulkemaan suuren lumimäärän vuoksi.

Keskuksen johtajan mukaan juuri satanut lumi ei sovellu rinteellä lasketteluun, toisin kuin käytössä oleva tekolumi. Sulkemispäätökseen vaikutti myös muutama vuosi sitten samankaltaisessa sääolosuhteessa tapahtunut onnettomuus.

 

Centre currently closed as we have an inaccessible car park and we have to be able to have emergency vehicle access and…

Publié par Chatham Ski Centre sur mardi 27 février 2018