Nyt oli liukasta! Siperianhusky juoksee paikoillaan – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään talvisin aina kymmeniä huvittavia videoita, joissa ihmiset liukastelevat jäällä. Pahimmassa tapauksessa ihmiset eivät pysty kävelemään edes kotipihaansa, mikäli pihaan johtava kävelytie on jäätynyt.

Nyt Unilad-sivuston jakamalla huvittavalla videolla nähdään miten tällä kerralla koira on päätynyt liukastelijan rooliin. Koiran omistaja on kuvannut koiraansa huomattuaan, että koira ei pääse oven suulta eteen päin liukkaan kohdan vuoksi.

Videolta ei käy ilmi onko oven edusta jäätynyt vai onko märkä kohta liukasta saippuavettä. Siitä huolimatta lopputulos on hulvaton kun koira yrittää sinnikkäästi juosta omistajaansa kohti, mutta päätyy liukastelemaan ja juoksemaan paikoillaan.

Dog Stuck Running In One Spot

When your dog has lag 😂😂Newsflare

Publié par UNILAD sur jeudi 1 mars 2018