Kylie Jenner julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan vauvansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta piiloteltuaan ensin raskautta medialta koko odotusaikansa. Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin tyttövauva syntyi Los Angelesissa Cedars-Sinain sairaalassa 16.43 paikallista aikaa.

Kylie Jennerin vauvauutisten jälkeen 20-vuotias tuore äiti on jakanut sosiaalisessa mediassa vain muutaman kuvan. Nyt Jenner julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan, jossa hän pitelee pientä Stormi-tytärtä sylissään ja poseeraa kameralle.

Kylie Jenner julkaisi kaksi yhteiskuvaa, joissa Stormi on puettu suloiseen nallebodyyn. Kylie julkaisi kuvansa yhteydessä tekstin: ”Minun enkelivauvani täyttää tänään kuukauden”. Jenner ei vielä toistaiseksi ole paljastanut kuitenkaan tyttärensä kasvoja.

my angel baby is 1 month old today

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on