Opettaja räppäsi aamunavauksen Vantaalla – odottamattoman kova suoritus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisten yritykset miellyttää nuoria kaatuvat lähes poikkeuksetta siihen, että väkinäinen nuorekkuus ei vain yksinkertaisesti toimi. Poikkeukset vahvistavat kuitenkin säännön, ja nyt sellainen on nähty Vantaankosken koulussa.

Kalevalan päivän kunniaksi koulun musiikinopettaja Jan Nyberg päätti esitellä räppäystaitojaan koko koululle aamunavauksessa. Tempaus ei suoralta kädeltä kuulosta menestykseltä, mutta siitä kuvattu video osoittaa opettajan ottaneen tilanteen haltuun poikkeuksellisen upeasti.

Nyberg kertoi äänentoiston välityksellä ensin löytäneensä ”drdren” kappaleen ja ryhtyi soittamaan sitä. Sen jälkeen luokissa saatiin todeta, että opettajan suomenkielinen riimittely ja flow olivat molemmat odottamattoman kovatasoisia. Lyriikat liittyivät luonnollisesti Kalevalan päivään. Lopuksi opettaja totesi olevansa ”räppiskenen kermaa” ja haastoi oppilaan battleen kanssaan.