Aamutreeni ei olekaan aina tehokkainta – tästä syystä se kannattaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vannovat aamutreenien nimeen ja useat tutkimuksetkin puhuvat niiden puolesta. Aamulla treenaaminen ei kuitenkaan sovi kaikille, koska ihmisillä on niin erilaiset päivärytmit esimerkiksi töiden tai perheen vuoksi.

Nyt suosittu kunto-ohjaaja ja Bikini Fitness Guide -oppaan kehittänyt Kayla Itsines kertoi Daily Mail -sivustolle miksi aamulla kannattaa treenata. Aamulla treenaaminen vaikuttaa ihmisten mieleen ja koko päivään, koska sen jälkeen ihmiset tekevät alitajuisesti terveellisempiä valintoja koko loppupäivän ajan ja ovat positiivisempia.

Lihasten kasvattamismielessä aamulla treenaaminen ei välttämättä ole kuitenkaan paras mahdollinen valinta, koska Itsinesin mukaan kaikki eivät pysty antamaan täyttä panosta heti aamulla. Aamulla treenaaminen tekee hyvää kuitenkin niille, jotka haluavat parantaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiaan ja omaa terveyttään.