Yökerhoissa juhlitaan pian bikiniyläosissa? Ruotsalaismalli näyttää esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandinaavinen kauneus pärjää hyvin mallimaailmassa, ja ruotsalaissyntyinen Elsa Hosk onkin siitä erinomainen esimerkki. 29-vuotias Elsa Hosk on Victoria’s Secret -malli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa.

Eilen Elsa Hosk kuvattiin osallistumassa The WME Talent Agency Party -juhliin yhdessä ystävänsä Martha Huntin kanssa. Elsa säväytti asullaan, koska hänellä oli ylävartalonsa peittona klubilla ainoastaan bikinimäisen niukka yläosa. Aika näyttää onko tällaisesta asusta tulossa hitti.

Elsa Hosk on nähty uransa aikana esimerkiksi Diorin, Dolce & Gabbanan, Ungaron, Lilly Pulizerin ja Guessin muotinäytöksissä sekä kuvissa. Vuonna 1988 syntynyttä Elsaa on viime vuosina nähty Victoria’s Secretin näytöksissä catwalkilla pitkine säärineen. Näyttävä neitokainen on aiemmin pelannut koripalloa ammattilaisena.

Splash
Splash
Splash