Jennifer Lawrence valheenpaljastustestissä – tässä haastattelussa valehtelu ei onnistu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence näyttelee pääosaa uudessa Red Sparrow -nimisessä toimintaelokuvassa. Red Sparrowssa Lawrence esittää seksikkään viettelijättären roolia, mikä on näkynyt myös hänen asuvalinnoissaan elokuvan ensi-illoissa.

Nyt 27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence ehti kiireiltään Vanity Fairin haastateltavaksi. Haastattelu suoritettiin hieman epätavallisemmalla menetelmällä kun Jennifer Lawrence kiinnitettiinkin vanheenpaljastuslaitteeseen kiinni.

Jennifer Lawrencen tuli vastata kauneuteen, parisuhteeseen ja politiikkaan liittyviin kysymyksiin ollessaan valheenpaljastuskoneeseen kytkettynä. Tällainen haastattelumetodi olisi kenen tahansa toimittajan unelma, koska testin avulla selviäisi jo haastattelun aikana reaaliajassa vastaako henkilö kysymyksiin totuudenmukaisesti.