Suomen Euroviisu on Saara Aallon esittämä Monsters

Viihdeuutiset · Stara.fi

UMK-finaalissa valittiin hetki Suomen edustuskappale kuluvan vuoden Euroviisuihin. Voittajaksi selviytyi Saara Aallon esittämä Monsters, kun ehdolla olivat niin ikään Aallon esittämät Queens ja Domino.

Suomen euroviisukarsintaa muutettiin taannoin sellaiseksi, että Suomen edustuskappaleen esittää joka tapauksessa Saara Aalto. Hän sai taannoin valtaisan menestyksen Britannian X Factor -kilpailussa. Aallolle tehtiin kolme kappaletta, joista tänään valittiin voittajaksi Monsters.

Illan suoraan televisiolähetyksen kansainvälinen artistivieras oli Spice Girls -yhtyeestä 90-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Mel C, joka esitti takavuosien hittinsä I Turn To You. Kappale oli hitti Suomessa ja muualla maailmassa vuonna 2000.

Splash

Vielä ennen Portugalissa järjestettäviä Euroviisuja Saara Aalto julkaisee kovasti odotetun albuminsa. Euroviisujen jälkeen hän suuntaa mittavalle Britannian stadionkiertueelle yhdessä ysäribändi Stepsin kanssa. Syksyllä on luvassa myös Suomen kiertue, joka käynnistyy 17. lokakuuta Turusta.

– Olen saanut tehdä biisejä mielettömien tiimien kanssa eri maissa ja mulle kasautui huippubiisejä jopa kolmen levyn verran. Tänä keväänä julkaistavalle levylle valitsin kappaleet, jotka saa ihmiset liikkumaan ja inspiroitumaan, kokemaan toivoa ja voimaa hyvällä fiiliksellä, kommentoi Saara tulevaa albumiaan.