Tämä mies on Kim Kardashianin meikkityylien takana – kertoi legendaarisimmista tyyleistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkismaskeeraaja Mario Dedivanovic on noussut julkisuuteen Kim Kardashianin luottomeikkaajana. Mies on loihtinut Kim Kardashianin kasvoille upeita meikkityylejä jo kymmenen vuoden ajan, ja nyt hän pääsi muistelemaan niitä uudelleen.

Alluren julkaisemalla videolla Mario Dedivanovic muistelee millaisia ajatuksia ja inspiraatioita miehellä oli vuosien takaisia kuvia katsellessaan. Mies on loihtinut Kardashianille kullan ja ruskean sävyillä tehdyn meikkityylin, josta on vuosien saatossa tullut naisen nimikkotyyli.

Mario Dedivanovic on kiitollinen siitä, että Kardashian suihkuruskettaa ihoaan ja pitää siitä kosteusvoiteilla ja silmänympärysvoiteilla niin hyvää huolta, että hänen työnsä on lopulta helppo. Dedivanovicin mukaan hänen työssään yksi hauskimpia asioita on nähdä Kimin meikkityylien jälkeen miten monet meikkitaiteilijat kopioivat häntä ja tekevät meikkityyleistä omia versioitaan YouTube-kanavillaan.

Tällä hetkellä Mario Dedivanovic toimii yhtenä tuomarina Glam Masters -nimisessä realitysarjassa. Televisiosarja on kilpailu, jossa etsitään yhtä uutta meikkaajaa Kim Kardashianin tyylitiimiin.