Maanteiden luksuslaiva! Mercedes-Maybach voi olla maailmanhistorian kaunein auto

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuonna 2016 miten Mercedes-Maybach julkaisi Mercedes-Maybach 6 -uutuusmallinsa, joka loksautti automaailman ammattilaistenkin suut upeudellaan. Nyt tuo maanteiden luksuslaiva on saanut avomallin. Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet voi hyvin olla maailmanhistorian kaunein henkilöauto.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Uunituore konseptiauto on nelivetoinen sähköauto, jonka akku sijaitsee Teslan sähköautojen tapaan auton pohjassa. Nollasta sataan luksusauto kiihtyy neljässä sekunnissa, joten ennätyksiä se ei tule rikkomaan nopeudessa. Huippunopeus on rajoitettu 250 kilometriin tunnissa. Yhdellä latauksella Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet kulkee noin 500 kilometriä.

Teknisten tietojen sijaan auto tekee vaikutuksen kauneudellaan, jossa on edeltäjänsä tavoin haettu 1930-luvun muotokieltä. Auto on noin kuusi metriä pitkä ja siinä on 24-tuumaiset vanteet. Auto paitsi näyttää mutta myös tuntuu matkustajasta kuin veneeltä mittaristoja myöden.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet
Mercedes-Maybach 6 Cabriolet