Zayn Malik paljasti sicpackinsa – tatuoinnit peittävät rinnan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik on saavuttanut suuren suosion omalla musiikillaan. Mies on ollut usein median huomion keskipisteenä myös siksi, että hän seurustelee malli Gigi Hadidin kanssa.

25-vuotias Zayn Malik on tunnettu näyttävästä pukeutumistyylistään ja tiuhaan tahtiin väriä vaihtavista hiuksistaan. Tällä hetkellä poppari viettää aikaa vuokraamassaan talossa Miamissa, jossa hän kirjoittelee ystävänsä avustuksella uutta musiikkia hänen tulevalle albumilleen.

Zayn Malik nähtiin ulkona vuokratalonsa takaterassilla nauttimassa auringosta sekä ystävän kitaran soittamisesta. Mies otti rennosti ulkona ilman paitaa ja poltti savukkeita ideoidessaan uusia kappaleita auringon inspiroimana.

Splash News
Splash News
Splash News