Masentaako maanantai? Nämä koirakuvat saavat hymyn huulille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maanantai on monen ihmisen mielestä viikon ankein päivä siksi, että viikonloppu on päättynyt ja edessä on pitkä arkirupeama. Mikäli ei nauti tälä hetkellä hiihtolomasta, vaan ahertaa omalla työpisteellään, kannattaa hankkia hetkellinen lepotauko tämän jutun avulla.

Esittelemme nyt suloisia koirakuvia, joiden avulla voi piristää ikävimmänkin päivän tunnelmaa. Koirakuvat saavat hymyn huulille ja antavat uskoa tulevaan. Elämässä on edelleenkin suloisia ja ihastuttavia asioita, vaikka välillä olo tuntuu kurjalta.

Koirakuvat edustavat ihmisen parhaan kaverin hauskoja edesottamuksia. Onneksi Instagramiin on koottu karvakuonojen kuvia tuomaan parasta terapiaa ihmisten iloksi. PureWow-sivuston mukaan hassut hauvat näyttävät, että ei elämä olekaan niin vakavaa.

I couldn't pick just one #icanteven

A post shared by I Can't Even (@icanteven) on

LOL #plumbingproblems #doghelp #funnypuppy #repost @tales_with_a_tail

A post shared by Funny Dog Videos And Pics! (@funnypupstuff) on

my dog is detective now #funnydogs #memes #india

A post shared by National Chutiyapa (@nationalchutiyapa) on

Why have 3 balls when you can have 5? #icanteven

A post shared by I Can't Even (@icanteven) on

😍 Tag someone you love this much! Via @anmlsworld

A post shared by @ animal_asylum on

Halp. #icanteven

A post shared by I Can't Even (@icanteven) on

😍

A post shared by DOGS (@dogs.lovers) on