Tyttö ei osannut sanoa ”merirosvolaiva” – sana sai hauskan käänteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina opi sanomaan kaikkia sanoja oikein opetellessaan puhumaan. Toisinaan lapsilla on aluksi niin erikoinen tapa puhua ja ääntää sanoja, että vain omat vanhemmat voivat saada niistä selvää. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa äiti kuulee millä nimellä tytär kutsuu merirosvolaivaa.

Perheenäiti on kuvannut kaksivuotiasta Maia-nimistä tyttöään videolle kuultuaan miten hauskasti tyttö sanoo sanan merirosvolaiva. Maia on ollut innoissaan siitä, että perhe on ollut menossa vesipuistoon. Äidille kävi kuitenkin nopeasti ilmi, että merirosvolaivan sijaan tyttö sanoikin vesipuistossa olevan läjä ulostetta.

Maia ei osaa täysin ääntää merirosvolaiva-sanaa, minkä vuoksi hän päätyy kerta toisensa jälkeen sanomaan äidilleen, että vesipuistossa on läjä ulostetta. Äiti yrittää aina korjata tytärtään ja sanoa hänelle esimerkkinä: ”Pirate ship”, mutta tähän lapsi vastaa aina tomerasti: ”Pile of shit!”.