Aavikkokettu ja kissa ystävystyivät – ihanat bestikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkikettuja ja niistä kuvattuja hupaisia videoita voi nähdä YouTubessa jo melko paljon. Suomessa kettua ei saa ottaa luonnosta lemmikiksi, mutta ulkomailla kettuja ja pieniä aavikkokettuja nähdään yhä useammin myös lemmikkeinä.

Nyt videolla nähdään Moskovassa asuva aavikkokettu Kuzma, joka rakastaa perheen toisen lemmikin Zima-kissan kanssa leikkimistä. YouTube-videolla nähdään miten erottamaton parivaljakko odottamattomista ystävyksistä on syntynyt kun kissa ja aavikkokettu on laitettu saman katon alle.

Lemmikkien omistaja Milana Valevskaya on kuvannut parivaljakon leikkejä videoille, jotka nähdään nyt koostettuna yhteen. Kaksivuotiaat kaverukset tekevät kaiken yhdessä. Videolla nähdään miten aavikkokettu ja kissa leikkivät, nukkuvat ja ottavat rennosti toistensa seurasta nauttien.