Tässä vasta kaula-aukko! Blanca Blancon asuvalinta ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Blanca Blanco aiheutti taannoin someraivon Golden Globe -palkintogaalassa, kun hän ei noudattanut #metoo-kampanjaa vauhdittamaan keksittyä mustaa pukukoodia. Sen sijaan hänet nähtiin tummanpuhuvien pyhäkoulumekkojen sijaan upeassa ja seksikkäässä punaisessa iltapuvussa.

Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa Blanca Blanco osallistui Hollywoodissa Oscar-gaalaan, jonka punaisella matolla hänet ikuistettiin todella upeassa iltapuvussa. Sen kaula-aukko ei varmasti jäänyt keneltään huomaamatta.

Blanca Blanco itse ei someraivosta välittänyt, vaan antoi kritiikin kaikua kuuroille korville. Nyt hän on julkaissut itsestään verkossa herutuskuvia, joissa kaunotar poseeraa kameralle hotellihuoneensa peilin edessä ikuistettuna. Kuvien julkaisun aikaan hän nimittäin lomaili Monacossa, jossa myös kuvat mitä todennäköisimmin ikuistettiin.

Splash
Splash
Splash