Oscar-palkinto varastettiin jatkobileissä – paras naisnäyttelijä murtui itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa Hollywoodissa järjestetyn Oscar-gaalan jatkobileissä tapahtui tänä vuonna erikoinen välikohtaus, kun parhaan naispääosan Oscar-palkinnon saanut Frances McDormand huomasi arvokkaan palkintonsa yllättäen kadonneen. Hän murtui itkuun huomattuaan, ettei pystiä löydy.

Palkintoa ryhdyttiin etsimään kuvernöörin järjestämissä juhlissa, mutta pian selvisi, ettei palkinto ole vain hukassa, vaan sen oli täytynyt myös kadonnut paikalta. Asiasta ilmoitettiin tämän jälkeen Los Angelesin poliisille, joka sai rikoksen ratkaistua ja palkinnon takaisin voittajalleen.

Oscar-patsaan varkaudesta on nyt pidätetty 47-vuotias Terry Bryant. Hän tulee vastaamaan myöhemmin syytteisiin oikeudessa.

Splash