Kate Upton teki sen taas – himoitut muodot upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Kate Upton nähdään parhaillaan arvostetun Sports Illustrated -uimapukunumeron sivuilla. Kuvaussessio Arubassa ei sujunut ongelmitta, sillä Upton joutui onnettomuuteen, kun aalto iski yläosattomissa poseeranneeseen kaunottareen ja heitti hänet kivikkoon.

Nyt Kate Upton nähdään pitkästä aikaa esittelemässä kurvejaan alusvaatekuvissa, kun hän poseeraa parhaillaan Yamamay Spring 2018 Collectionin tuoreissa kuvissa. Näyttävät valokuvat ikuisti Giampaolo Sgura, ja ne kuvattiin taannoin Miamissa.

Tämänvuotinen Sports Illustrated Swimsuit Issue ilmestyi kauppoihin helmikuussa. Kate Uptonin ohella mukana ovat muun muassa Danielle Herrington, Ashley Graham ja Genie Bouchard.

Splash
Splash
Splash
Splash