Kim Kardashian on pirtelödieetillä – tulokset puhuvat puolestaan

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan, jota hän esittelee mielellään. Poikansa Saint Westin syntymän jälkeen nainen on pitänyt erityisen hyvää huolta terveydestään ja treenannut vartalonsa upeaan kuntoon.

Nainen on kokeillut erilaisia ruokavalioita ja dieettejä, ja nyt hän on aloittanut Fat Tummy Co -dieetin. Dieetti perustuu pirtelöihin, joita tulee juoda pitkin päivää. Pirtelöillä korvataan muutamia aterioita ja välipaloja, ja ne maistuvat Kardashianin mukaan todella herkullisilta.

Kim Kardashian on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän juo pirtelöä keittiössä pelkissä alusvaatteissaan. Naisen mukaan hän on saanut vain parin viikon aikana haluamansa tulokset pirtelöillä aikaan ja pystynyt karistamaan talvilomien aikana kertyneet kilot ja turvotuksen.

#ad Little update for you guys. I’m on Day 9 of my Shake It Baby program from @flattummyco and I’m actually feeling so good. We had a massive Christmas this year and between my Mom's party, Christmas and New Years… I felt like it was impossible to fit in my regular work outs and eat healthy. But this program is giving me a kick in the right direction that I need. These meal replacement shakes are so good and it’s helping me get my tummy back to flat in the new year. The results I’m seeing and feeling are amazing and I’m so excited for the next few weeks. Because they’re all about getting women back on track… they’ve got a 20% off sale going on right now if you want to start 2018 off right… trust me, you’re going to want to check them out.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on