Lapset arvostelivat ökyherkut – tarjolla ostereita, hummeria ja kaviaaria

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset voivat toisinaan sortua ajattelemaan, että lapset eivät suostu syömään mitään liian erikoisen näköistä ruokaa. Monesti he ovat kuitenkin väärässä, mikä käy ilmi myös videolta, jossa lasten annetaan maistella kalliita ruokia vuosisadan ajalta.

Ruokien hinta ei aina kerro sitä miten hyvältä ne oikeasti maistuvat. Sen vuoksi Bon Appétit onkin pyytänyt videolleen maailman suorasanaisimmat ja rehellisimmät ruokakriitikot, eli lapset. Lapset saavat maisteltavakseen ja arvosteltavakseen ruokia, jotka ovat viimeisen vuosisadan aikana olleet ihmisten kalleimpia herkkuja.

YouTube-videolla nähdään mitä mieltä lapset ovat esimerkiksi katkarapu-cocktailista, ostereista ja sammakonreisistä. Kukaan lapsista ei pitänyt ostereista, mutta hummeri, kaviaari ja Wellingtonin pihvi olivat erityisesti lasten mieleen.