Näin saat sixpackin muutamassa minuutissa – video paljastaa jujun

Fitness Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ulkonäkökeskeisessä maailmassa saatetaan käyttää kaikki keinot hyväkseen, jotta näyttäisi piirun verran paremmalta – ainakin omasta mielestään. Nyt erikoisia neuvoja netinkäyttäjille jakava sivusto on paljastanut keinon, miten esimerkiksi miehet voivat saada näkyvät vatsalihakset supernopeasti.

Avuksi tarvitsee tummaa ja vaaleaa meikkiä sekä siveltimet. Toisin sanoen lihaksia ei saavuta oikeasti, vaan ne maskeerataan vatsan ja rintakehän iholle. Super Deluxe -sivusto manaa, että kuntoilu on rankkaa, joten vatsalihakset voi saavuttaa myös keinotekoisesti.

Six packin maskeeraaminen on tavallaan yhtä hyväksyttävä keino kuin se, että peittää kasvonpiirteitään meikin avulla. Osa naisista käyttää runsaasti meikkiä ja erilaisia lisäosia ulkonäköään parannellakseen. Kun tekoripset ja hiuslisäkkeet riisuu, voi alta paljastua täysin eri näköinen henkilö.

D.I.Y. Muscles

Exercise is exhausting. Here's how to get a six-pack without hitting the gym.

Publié par Super Deluxe sur dimanche 25 février 2018