Nainen kuvasi tornadon syntymisen – harvinainen video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonto on tarjonnut kuluneen vuoden aikana runsaasti yllätyksiä niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa, kun ilmastonmuutos saa aikaan poikkeuksellisia säätiloja. Nyt verkossa nähdään eräs pelottava tapaus, jossa myrskypilvet muodostavat tornadon.

Nainen on kuvannut videolle myrskyä huomatessaan, että lähestyvät pilvet olivat muodostamassa pyörremyrskyä. Lopulta pyörremyrsky osui maahan ja alkoi kovalla vauhdilla lähestymään heidän omaa taloaan.

YouTube-videolla nähdään miten nainen on kuvannut heidän taloaan uhkaavaa myrskyä. Tilanne muuttuu nopeasti hyvin pelottavaksi, kun pyörremyrsky ottaa suunnan kohti taloa. Lopulta se kuitenkin kulkee eteenpäin talon takaa eikä onneksi vahingoita naisen kotia.