Nainen, tässä 5 keinoa joilla saat miehen rakastumaan sinuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ei ole olemassa ihmerohtoa tai loistua, jonka avulla toisen ihmisen saa rakastumaan itseenä. Rakkaus on kemiaa ja sydänjuurista kumpuavaa tunnetta, jota ei ohjaile järki tai muut ihmiset. On kuitenkin olemassa tietynlaisia käyttäytymismalleja, joiden avulla toisen ihmisen tunteita voi herätellä syvemmällä tasolla.

Useat eri tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet rakastavat itsevarmoja naisia. He pitävät naisista, jotka uskaltavat olla oma itsensä ensitapaamisesta saakka. Kuka haluaa rakastua keinotekoiseen henkilöön? Rehellisyys on paras tie kestävään rakkauteen.

Naisten ei kuitenkaan kannata paljastaa kerralla kaikkea itsestään. Pieni mysteeri voi kiehtoa kaksilahkeista enemmän kuin se, että nainen panisi heti tiskiin kerralla kaikki tiedot itsestään. Vaikka ihmiset jakavat nykyisin avoimesti tietoa itsestään netissä, ei uudelle deitille kannata paljastaa ihan heti kaikkea. Anna miehen saada pieni saalistamisen tunne.

Seksin ajankohtaa on järkevää miettiä uudessa parisuhteessa. Toisaalta seksi määrittelee paljon suhteen toimivuutta, mutta silti sen harrastamista kannattaa odottaa uuden tuttavuuden kanssa. Miesten kannattaa antaa nähdä vaivaa ensin. Naisen on myös oltava sinut itsensä kanssa, jotta hän voi olla tarpeeksi viehättävä myös muiden silmissä, YourTango muistuttaa.

Vaikka elämme tasa-arvoisempaa aikakautta kuin koskaan aiemmin, kannattaa miehille antaa mahdollisuus toteuttaa heille ominaista käyttäytymistään. Miehet ovat biologisesti maskuliinisempia ja he nauttivat usein siitä, että heidän tapailemansa neitokainen on naisellinen. Käytä vetovoimaasi hyväksesi ja anna miehen rakastua sinuun pikkuhiljaa.