Pineapple-hitin julkaisseelta uusi kappale – entistäkin piinaavampi korvamato!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Piko Taro on kellertäviin eläinkuoseihin pukeutunut mies, jolla on viivasuorat viikset ja himmennetyillä peililinsseillä varustetut aurinkolasit. Hahmon takana on japanilainen koomikko Kosaka Daimaou. Nyt mies on julkaissut uuden tekeleen, jossa hedelmät on vaihdettu vihanneksiin.

Vegetable-nimisellä kappaleella lauletaan eri vihannesten nimiä. Mukaan ovat päässeet niin tomaatti, peruna, kurpitsa ja viimeisenä mainittu yrtti persilja. Koska kappale on aivan yhtä sekopäinen tai jopa sekavampi kuin edellinen Pikotaron hitti, jää vihanneskappale auttamattomasti päähän soimaan.

Piko Taron kappaleella on letkeitä bassokuvioita dub stepiin yhdistettynä. Miehen kanssa videolla esiintyy japanilainen huippusuosittu yhtye Momoclo-chan Z. Joku videon nähneistä kysyy, voiko kappaletta edes luokitella musiikiksi.