Realitytähti julkaisi uimapukukuvansa: ”Väisty Kim K”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen The Only Way Is Essex -realitysarja on tehnyt muun muassa muodokkaasta Gemma Collinsista seuratun julkkiksen kotimaassaan. Rehevämpää naiskauneutta edustava nainen oli omien sanojensa mukaan nuorempana hoikemmassa kunnossa, mutta nykyään hän on ylpeä kurveistaan.

Gemma Collins on hyvin itsevarma nainen, mistä kertoo myös se, että hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa itsestään paljastavia bikini- ja uimapukukuvia. Nyt nainen julkaisi Twitter-kanavallaan takaa päin otetun kuvan, jossa hänellä on musta uimapuku yllään.

Gemma kirjoitti julkaisun yhteydessä: ”Väisty Kim K”. Kuten aina, myös nyt nainen onnistui saamaan hyvin värikkäitä kommentteja hänen kuvansa alle. Osa faneista hurrasi naisen kurvikkaan vartalon puolesta, mutta yllättävän moni kommenteista oli kuitenkin negatiivisia ja lannistavia.