Saoirse Ronanilla ongelmia nimensä kanssa – huvittava kooste haastatteluista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Saoirse Ronan on jo nuorena luonut vankan pohjan näyttelijänuralleen. Nuori kaunotar on kriitikoiden ylistämä ja saanut lukuisia elokuva-alan ehdokkuuksia ja palkintoja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista The Lovely Bones, Brooklyn ja Hanna.

Lapsitähdestä näyttäväksi kaunottareksi varttunut 23-vuotias Saoirse Ronan joutuu lähes jokaisessa haastattelussa keskustelemaan hänen erikoisesta nimestään. Nyt Owen Harvey on julkaissut YouTube-kanavallaan huvittavan koosteen, jossa nähdään lukuisia haastatteluja, joissa naista pyydetään lausumaan hänen oma nimensä.

Saoirse Ronan on syntynyt Yhdysvalloissa, mutta hänen molemmat vanhempansa ovat irlantilaisia, mikä selittää myös irlantilaisperäisen etunimen. Saoirsen lausuminen tuottaa monille ongelmia, minkä vuoksi näyttelijätär ei selviydy yhdestäkään haastattelusta ilman sitä, että hänet laitetaan keskustelemaan hänen nimensä ääntämisestä.