Sokea koiravanhus oli köytetty rakennuksen alle – onneksi pelastajat saapuivat juuri ajoissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hope For Paws -niminen yhdistys tekee todella tärkeää työtä pelastaessaan ja hoitaessaan hylättyjä ja pulassa olevia eläimiä. Tällä kerralla Hope For Paws julkaisi YouTube-kanavalleen koskettavan videon, jossa nähdään miten sokea pitbull onnistuttiin pelastamaan.

Sokea ja vanha pitbull oli nähty työntekijän toimesta kaatopaikalla, jossa se oli piilotellut erään kontin alla. Työntekijä päätti soittaa nopeasti eläinyhdistyksen pelastajat paikalle, ennen kuin koira vietäisiin rankkurin toimesta, jolloin se ei välttämättä saisi tarvitsemaansa hoitoa.

Vanha koira antoi pelastajien kantaa itsensä autoon, jolla se kuljetettiin eläinlääkäriin. Duncaniksi nimetty koira oli huonossa kunnossa, ja sokeutumisen lisäksi siltä löydettiin muun muassa kasvaimia ja ihotulehduksia. Duncan on kuitenkin toipunut ja asuu nyt sijaisomistajan luona toisen koirakaverin kanssa odottamassa itselleen kotia, jossa se saisi viettää leppoisia eläkepäiviä.