Vauvat matkivat isiään – hellyttävät tilanteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat oppivat joka päivä uusia asioita tarkkailemalla heidän ympärillään tapahtuvia asioita ja sitä mitä ihmiset tekevät. Lapsia kasvattaessa muut alkavatkin huomaamaan nopeasti mistä lapset ovat ottaneet esimerkkiä, koska he alkavat helposti imitoimaan vanhempiaan ja omia sisaruksiaan.

Nyt NTD Funniest -sivuston julkaisemalla Facebook-videolla nähdään lukuisia suloisia tilanteita, joissa vauvat ovat alkaneet matkimaan isäänsä. Näissä tapauksissa huvittavat tilanteet ovat onneksi tallentuneet videolle muidenkin ihasteltaviksi.

Vauvat alkavat imitoimaan helposti myös sellaisia asioita, joita aikuiset eivät välttämättä haluaisi pikkuisille opettaa. Videolla nähdään miten hauskasti pikkuvauvat ovat alkaneet matkimaan isiensä eleitä, treenaamista ja syömistä, ja miten hellyttäviä leikkejä isät ovat lastensa kanssa keksineet.

Our hearts just grew three sizes when watch these beautiful moments 😍 💗

It's as if our hearts grow three sizes when we watch these beautiful moments 😍 💗

Publié par NTD Funniest sur mardi 20 février 2018