Kohuttu naisräppäri Cardi B saapuu Ruisrockiin – keikalta ei kurveja puutu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruisrock on kiinnittänyt yhdeksi pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen Cardi B:n, joka on hetkessä saavuttanut maailmanlaajuisen suosion ja rikkoo ennätyksiä debyyttisinglellään Bodak Yellow.

Splash
Splash

Omaperäisestä tyylistään tunnettu räppäri on yksi tämän hetken ajankohtaisimmista artisteista ja kaikkien aikojen toinen naisräppäri, jonka soolosingle on noussut Billboard Hot 100 -listan kärkeen. Listan sijoitukset lasketaan Yhdysvaltojen myynnin, suoratoiston ja radiosoiton perusteella.

Cardi B on yksi odotetuimmista esiintyjistä Ruisrockiin, ja hänen saapumisestaan festivaalille on huhuttu sosiaalisessa mediassa jo parin viikon ajan. Artisti nousee Ruisrockin lavalle festivaalilauantaina 7. heinäkuuta 2018.

Ruisrock julkistaa lisää ohjelmaa kevään edetessä. Festivaalille on aiemmin kiinnitetty muun muassa The Chainsmokers (US), Marshmello, Dua Lipa (UK), Alan Walker (NO), Clean Bandit (UK), First Aid Kit (SE), Rag’n’Bone Man (UK), Tyler, The Creator (US) ja Years & Years (UK). Kotimaisista artisteista festivaalilla esiintyvät esimerkiksi Cheek, Alma, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Ismo Alanko, JVG, Kaija Koo, SANNI ja Sunrise Avenue.