Plus-malli Iskra Lawrence bikineissä – muhkeat kurvit huomattiin takuulla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotiaan Iskra Lawrencen malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suurikokoinen. Sittemmin englantilaisesta Lawrencesta on kuitenkin tullut menestynyt plus-mallikaunotar, joka on näyttänyt positiivista esimerkkiä miljoonille naisille.

Iskra Lawrence nähtiin juuri Lontoon muotiviikoilla, jossa hän ihastutti useilla näyttävillä asuvalinnoillaan. Nyt nainen päätti julkaista itsestään Instagramissa vieläkin näyttävämmän kuvan, jossa hänen yllään ei nähdä kangasta juuri lainkaan.

Maailmankuulu plusmalli julkaisi itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa kameralle pienissä nuden värisissä bikineissään. Lawrence rakastaa omia kurvejaan, mikä näkyykin aina terveenä itsevarmuutena hänen julkaisemissaan vähäpukeisissa kuvissa.

Hiii

A post shared by i s k r a (@iskra) on