Vilautusvaara! Kendall Jenner seksiä tihkuvassa asussa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi.

Kendall Jenner osaa esitellä vartaloaan myös punaisella matolla pukeutumalla aina näyttävästi. Nyt 22-vuotias mallikaunotar kuvattiin Vanity Fair Oscar Party -tapahtumassa, jossa nainen säväytti jälleen todella seksikkäällä mustalla pikkumekollaan.

Kendall Jenner oli jälleen todella upea näky asussa, joka paljasti naisen pitkät jalat vaarallisen ylös lähelle pikkuhousujen rajaa. Mustassa mekossa oli myös todella näyttävä kaula-aukko, joka avasi näkymän reilusti rintojen alapuolelle saakka.

Splash News
Splash News
Splash News