Kissa halusi päiväunille kuivausrummun sisälle – osasi kertoa asian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itämainen lyhytkarva on kissarotu, joka on sekoitus siamilaista ja kotikissaa. Luonteeltaan leikkisä ja sosiaalinen kissa haluaa olla aina mukana perheensä askareissa. Nyt videolla nähdään miten eräs lajin edustaja on aina paikalla kun omistaja pesee pyykkiä.

Teddy-niminen itämainen lyhytkarva kävelee kuivausrummun päällä malttamattomana kun pyykin kuivausohjelma on vielä kesken. Kissa on oppinut tietämään, että sen jälkeen kun ohjelma loppuu, kuivausrummussa odottelee lämmin pyykkikasa.

Teddy haluaa mennä aina pyykkien kuivaamisen jälkeen kuivausrummun sisälle nukkumaan päiväunia houkuttelevan lämpöisen ja puhtaan pyykin päälle. Teddy ilmoittaa suloisella äänellä omistajalleen, että se ei enää malttaisi odottaa pääsevänsä päiväunille. Onneksi kissan odotus lopulta palkitaan.