Kissat kokoontuivat television eteen – hiiriohjelma varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset luonto-ohjelmat ovat tunnetusti monien kissojen ja koirien mieleen. Yllättävän monet lemmikit jäävät katsomaan televisiota täysin lumoutuneina kun ruudussa näkyy mielenkiintoisia eläimiä. Nyt videolla nähdään miten eräs kissojen omistaja onnistui saamaan lemmikkiensä huomion.

Japanissa asuvalla kissan omistajalla on yhteensä kymmenen kissaa. Jouluaattona mies päätti yrittää saada kaikki kissansa yhtä aikaa televisioruudun ääreen. Mies laittoi televisioon näkymään hauskan näytönsäästäjän, jossa hiiret kävelevät näytöllä.

Lemmikkien omistajan ihastukseksi kaikki kymmenen kissaa kiinnostuivat hiiristä. Kaikki kissat kokoontuivat näytön eteen ja sen viereen ihastelemaan televisioruudussa käveleviä hiiriä. Osa kissoista yritti jopa saalistaa hiiriä, mutta valitettavasti ne eivät jääneet kissojen tassuihin kiinni.